Het huis van de Sint

Er stonden de kikkervriendjes een grote verrassing te wachten! De kikkervriendjes zijn zowel door de ouders als door mij  in het ongewisse gelaten! Wat was het moeilijk om zo’n grote verrassing te verzwijgen! Uiteindelijk mocht ik  vertellen wat de verrassing was! De kleuters waren allemaal onder de indruk! Sommigen wouden het niet geloven dat ze werkelijk naar het huis van de Sint mochten! De grote dag was aangebroken en alle kleuters waren benieuwd hoe het huis eruit zag! Steeds vroegen ze: “Juf, wanneer vertrekken we?”  Na een voor de kleuters lange en spannende busrit, kwamen we toe aan het huis van de Sint. De kleuters konden niet wachten van ongeduld… En plots.. Ze horen allemaal het geluid van de stoomboot! De twee houten deuren gingen open en de kleuters werden ontvangen door twee Zwarte Pieten! “Welkom in het huis van de Sint!”