Thema “Peter en de wolf”

In de derde kleuterklas kregen de kinderen de kans om te brainstormen. Rond welk thema willen we nog eens werken ? Raponsje, ridders, muziek, … waren enkele dingen waar
de kleuters nog willen rond werken … Wij kozen voor het thema ” Peter en de wolf “, een muzikaal verhaal. Binnen dit thema maken de kinderen kans met heel wat instrumenten. Er wordt ook een muziekhoek ingericht.

Binnen het thema ” Peter en de wolf ” krijgen de ouders de kans, om hun muziekinstrument te tonen. De mama van Gilles bespeelt een klarinet … ze komt dan ook met alle plezier haar muzikale kunsten tonen … De kinderen zingen, op de muzikale tonen, het liedje ” Broeder Jacob “. Bedankt, mama !!!

We kregen ook bezoek van Kamiel, de broer van Lotte, die zijn muzikale talenten kwam¬†tonen. Kamiel speelde voor ons, op zijn gitaar. De kikkervriendjes genoten met volle teugen … Bedankt, Kamiel !!!