De eerste schooldag

Maandag 3 september 2012, de eerste schooldag van het schooljaar 2012-2013, stond in het teken van ons jaarthema ‘SAMEN STERK’. Hierbij hadden de kinderen per klas SAMEN een opdracht uit te voeren en daarbij konden ze een letter verdienen.

Dit waren de opdrachten: rondedansje met alle peuters/kleuters SAMEN, de letters ‘SAMEN STERK’ versieren met verschillende technieken,┬áSAMEN de letters van ons jaarthema vormen, met linten aan voeten verbonden SAMEN naar de overkant stappen, SAMEN een dans verzinnen op het jaarthemalied, SAMEN een piramide vormen, SAMEN de overkant bereiken op stoelen zonder de grond te raken… De kinderen waren in alle opdrachten geslaagd en verdienden alle letters van ons jaarthema SAMEN STERK. Jullie merken dus… SAMEN kunnen we heel veel, SAMEN lukt het wel, SAMEN zijn we sterk !!!