Zoveel blaadjes…

Dinsdagnamiddag trokken we onze laarzen aan en gingen we richting domein de Ghellinck. Met de plastic zak in de hand verzamelden we allerlei schatten uit het bos: gekleurde bladeren, takken, kastanjes, eikels,… Sommige takken van de bomen hingen wel heel laag, zo sprongen we heel hoog om deze takken en blaadjes te tikken. We zagen ook heel veel paddenstoelen aan een grote boom, maar jammer genoeg geen kabouters te vinden…. “Kijk juf, een gaatje in de grond!” Wie zou daar nu toch wonen ? Een muisje ! In het bos was er ook een speelplein waar de kleuters in het zand speelden, schommelen op de schommel,rondraaien in de kleine ton.

Kortom een leuke  namiddag met stralende zon en veel herfstplezier ! Op de terugweg gingen sommige oogjes reeds dicht om verder te dromen over zoveel blaadjes…