Voorstelling “Bram en de OK-brigade”

De leerlingen van het derde en vierde leerjaar mochten op donderdag 15 november interactief meewerken aan een voorstelling over pesten. “Bram en de OK-brigade”. Bram is een slimme, maar gekke onderzoeker. Met zijn OK-lab en de hulp van professor X , onderzoekt hij hoe kinderen met elkaar omgaan en waarom ze soms pesten. Met die kennis wil hij andere kinderen helpen die hem brieven en mails sturen met vragen over pesten. Na het onderzoek overtuigt hij de leerlingen om lid te worden van de OK-brigade. De leden van de OK-brigade vinden elkaar OK! Ze pesten elkaar niet en ze doen hun best om pesten in de klas, op school en daarbuiten te stoppen! Alle leerlingen van de derde en vierde klas werden lid van de OK-brigade! Zij willen allen meewerken aan ‘een pestvrije school’!