Marie Flamand, Thibault, Flore en Marie Peeters zijn jarig !

Er staan ons heel wat verjaardagen te wachten. Eén van de jarigen is Marie Flamand. Voor haar verjaardag hebben we gezongen, een groot en klein vuurwerk gemaakt, een verjaardagsboekje gekleurd en veel meer! Ook Marie had lekkere cake mee! Wat was dat lekker smullen! Hieperdepiep HOERA! Thibault is jarig!

Nog een jarige in de klas! Wij vinden het super fijn om feest te vieren in de klas! Thibault is 3 jaar! Voor zijn verjaardag hebben we gezongen, vuurwerk gemaakt en het verjaardagsboekje gekleurd. Ook Thibault had cake mee! We hebben ons buikje rond gegeten! Dank je wel Thibault! Hieperdepiep HOERA! 

Flore is 3 jaar! Voor haar verjaardag hebben we gezongen, vuurwerk gemaakt en een boekje gekleurd! Flore vond het heel leuk om te verjaren! Ze mocht op de verjaardagstaart 3 kaarsjes uitblazen! We hebben ook mogen smullen van lekkere cake! Dank je wel, Flore! Hieperdepiep HOERA!

Voor de verjaardag van Marie Peeters hebben we gezongen, een groot en klein vuurwerk gemaakt, een verjaardagsboekje gekleurd en veel meer! Ook Marie had lekkere cakejes mee! Wat was dat lekker smullen! Hieperdepiep HOERA!