Poppenspel voor de allerkleinsten

Op vrijdag 21 juni was het eindelijk zo ver! De kinderen van het 6de leerjaar mochten na een aantal weken voorbereiden hun poppenspel brengen voor de allerkleinsten van onze school! Gewapend met de zelfgemaakte decors, zelfgemaakte poppen, lakens, attributen… toverden ze de kleuterklassen om tot echte theaterzalen. De peuters, kleuters en de kinderen van het 1ste leerjaar werden in 4 groepen verdeeld zodat er in elke groep kinderen van verschillende leeftijden zaten. Zij konden in de namiddag genieten van 4 verschillende poppenspellen: Roodkapje, Rapunzel, Sneeuwwitje en Repelsteeltje. Dat de kinderen onder de indruk waren en soms letterlijk met open mond zaten te kijken, bewijzen deze foto’s! Proficiat kinderen van het 6de leerjaar! Jullie hebben echt prachtige poppenspellen naar voren gebracht! Dankzij de positieve reacties van de kinderen en de begeleidende leerkrachten mogen ze hun poppenspel volgende week nogmaals brengen voor hun collega’s van het 5de leerjaar!