Kleur je talent … de eerste schooldag !!!

Op de eerste schooldag maakten de kinderen terug kennis met de verschillende intelligenties : zelfknap, beeldknap, muziekknap, beweegknap, taalknap, rekenknap, samenknap, natuurknap.¬† De volledige voormiddag bezochten we verschillende werkwinkels …. waarin 1 van de 8 intelligenties centraal stonden.

vb.

  • samenknap : sherborne met je vriendje
  • natuurknap : kijken naar het gras, ruiken aan het gras, kijken naar de wolken, wolken natekenen¬†met je vinger, je voeten, …
  • taalknap : het verhaal beluisteren van ” Grijsje ” met kamishibai
  • muziekknap : experimenteren met muziekinstrumenten
  • ….

Het einde van de schooldag sloten we af met een gezamenlijk moment. We zongen niet alleen ons jaarthemalied ” kleuren kom aan boord “, we maakten ook kennis met heel wat nieuwe vriendjes. Een jaartje ” Kleur je talent ” kan van start gaan !!!