Start nieuwe schooljaar 2019 – 2020

IS IEDEREEN AAN BOORD? Want we vlogen samen het nieuwe schooljaar in! 

Bij het binnenkomen aan de schoolpoort werd iedereen goed gecontroleerd. De boekentassen werden door de scanner gehaald om te controleren of er geen verboden voorwerpen aan boord werden gehaald. Ook de leerlingen zelf werden gecontroleerd met een scanner. Daarna kregen de leerlingen hun ‘boarding pass’ om naar de juiste klas te kunnen vliegen. Bij het belsignaal werden ze verwelkomd door alle stewardessen van de school. Daarbij kregen ze ook een opdracht! 

Bij het laatste belsignaal van de dag moesten de leerlingen hun zelfgemaakte vlieger over de speelplaats laten vliegen. Het was natuurlijk de bedoeling dat deze zo ver mogelijk konden vliegen. Het resultaat mag zeker gezien worden: