Thema herfst in de eendjesklas

Wierel, warrel in het rond. Blaadjes vallen op de grond. Op het pad en op het mos… Wierel, warrel door het bos. De blaadjes vallen van de bomen en kijk eens… Wat een mooie kleuren! We sorteerden dan ook al die mooie blaadjes. We speelden ook een spelletje waarbij we de blaadjes sorteerden op kleur. We leerden de kastanje, eikel, dennenappel en bolster kennen. Amai, dat zijn moeilijke woorden! Maar juf, in het bos zijn er toch ook diertjes? De juf toverde dan ook enkele diertjes vanuit het bos in onze klas. Er zaten spinnetjes, slakken en zelfs een konijn in onze klas! De juf kon geen egel toveren, dat was te moeilijk maar we hebben wel naar een leuk filmpje van de egel gekeken. Omdat we al zo ons best hadden gedaan, was het tijd om blaadjes, herfstvruchten en diertjes in het bos te gaan zoeken. Maar hé, zouden wij ook kaboutertjes vinden? In ons klasje zaten er alvast!